Welke bouillon je gebruikt maakt niet uit. Je zou een krachtig bouillonnetje van schenkel kunnen trekken, een potje of blokjes gebruiken. Ik gebruik tegenwoordig bospaddestoelen-bouillon van Vitam (natuurwinkel) aangevuld met groentebouillon.
Pappadums (bij de AH, merk PATAK, in het rijtje Suriname, India, Japan ;-)) is een soort kroepoek van linzen- en rijstemeel en dus glutenvrij. Je bakt ze heel simpel in een laag olie. Niet te heet laten worden en binnen een paar tellen weer uit het vet vissen. Het is echt een kwestie van seconden.......
Is je pannetje niet groot, dan moet je ze in 4 stukken bakken. Ze groeien namelijk nogal in de pan.
Jullie kennen het wellicht, maar die pappadums zijn nieuw voor mij. Een heerlijke glutenvrije ontdekking!
EET SMAKELIJK!!
EET SMAKELIJK!!
Heerlijk! Papadums zijn ook erg lekker bij een curry gerecht zo eten wij ze.
BeantwoordenVerwijderenOja en afgelopen week vond ik bij de lidl glutenvrije spaghetti.
Dank voor je tip Karin!
VerwijderenHeerlijk ja ik ken ze .....ben er gek op ,je soepje klinkt ook lekker hoor
BeantwoordenVerwijderenMmmm, gelukkig heb ik je blog gelezen voor ik boodschappen ging doen en morgen eten we a la Madelief (kan het streepje voor de a niet vinden..). Verheug me er nu al op!
BeantwoordenVerwijderenheerlijk en een lekker soepje ook! dat staat deze week bij mij op het menu!
BeantwoordenVerwijderenKlein tipje, ik weet niet of je bouillon maakt met bouillonblokjes? Even opletten, de meeste bevatten ook gluten. Maar het soepje is lekker!
BeantwoordenVerwijderenYep en de pappadums kennen wij ook, alleen vind dochter ze niet lekker...
Oja, ook bij de digros ontdekte ik glutenvrije pasta, net als bij de Lidl gewoon tussen alle pasta/spaghetti.