Google+ Followers

donderdag 14 november 2013

Prachtige luchten en sterrenvervolg.

's Morgens als ik naar school rijd, zie ik de mooiste luchten en als ik aan het eind van de middag huiswaarts keer, zie ik ze weer. Ik stop nooit om een foto te maken, maar vroeg me gisteren af waarom eigenlijk niet.
Ook de dagelijkse ritjes van en naar school kan ik onderbreken toch? Dat kwam gistermiddag ineens bij me op en dus stopte ik voor dit..........................En vanmorgen ( ik heb de smaak te pakken) zag het er zo uit.


Da's geen straf om zo naar school te rijden toch?
Ik geniet van die prachtige wolkenluchten met op- of ondergaande zon. Auto's rijden me in rijen voorbij, want het ziet er verstild uit, maar dat is het eigenlijk niet hoor.
Omdat de doorgaande weg is afgesloten rijd iedereen massaal 'achterlangs' naar Assen. Dat begint al op de weg langs mijn huis. Het is hier al weken een drukte van belang.


Omdat ik gisteren blogde over de prachtige sterren en hoe simpel en makkelijk, laat ik jullie meteen de eerste resultaten van de kinderen zien. Gemaakt aan het werktafeltje achter in de klas.


Gisteren gemaakt, vandaag opgehangen. 
Nu we weten hoe het moet, experimenteren we verder.Wat zal het mooi worden in de Adventstijd. Er zijn ook al blauw-witte sterren, we kunnen de hele winter vooruit.


7 opmerkingen:

 1. Ohhh...prachtige luchten en prachtige sterren hoor, heerlijk, ik word er blij van! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lucht! Genieten ja. En die sterren, die kleuren zijn zo mooi! (Dat doet me er aan denken dat ik het hele weekend ecoline tot mijn beschikking heb. Daar ga ik iets mee doen. Leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!! Zowel de luchten als de sterren.. ze kunnen tenslotte niet zonder elkaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iedere ochtend staan we te wachten op een ´lift´ naar school en zien dan de zon op komen in de verte boven de bomen. En steeds bedenk ik mij te laat dat ik geen fototoestel mee heb...... Want inderdaad, prachtige zonsopkomsten! Dussss, hartelijk dank voor die mooie foto´s!!
  Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk zijn die sterren...dat zal zeker erg mooi staan op jullie ramen.
  Mooie foto´s ook van de luchten!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, die sterren. Moet dat met ecoline, of kan het ook met waterverf?

  BeantwoordenVerwijderen