Google+ Followers

vrijdag 13 september 2013

Na hard werken moet je goed eten. Zalm- en tonijnwraps.

Ach, ik denk dat het meer de inspiratie is dan het werkelijke recept. Ik vind de foto's zo gezellig, vandaar.


Wij zijn de laatste tijd nogal van de wraps.
Van die rode, kleine wraps.



Ik vul een deel met rucola en tonijnsalade (mayo, ketchup, peper, kappertjes, fijn gesneden rucola en een  blikje tonijn)  en een deel  met zalm, rucola en zeewier-salade (Albert...). De wraps besmeer ik eerst met crème fraîche en dan besmeer en beleg ik ze met bovenstaande ingrediënten. Ik rol ze in plastic-folie en laat ze even opstijven in de koelkast.
Ach, en schuin doorgesneden en rechtop gezet ziet het er dan zo gezellig uit. Met wat laatste bloemetjes uit de tuin......






EET SMAKELIJK EN EEN FIJN WEEKEND!





3 opmerkingen:

  1. Heerlijk! Goede tip ik ga ze ook eens maken. Wraps zijn heerlijk we eten ze alleen vaak met warme vuling.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heerlijk uit. Ben benieuwd of kleine man ze ook gaat lusten, maar ik ga het recept zeker onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi ook om te zien! Ben nog niet zo van de wraps, maar dat gaat vast komen nu ;)

    BeantwoordenVerwijderen