Google+ Followers

zondag 3 maart 2013

Park Sonsbeek

Terwijl wij gisteren in Arnhem uitgebreid aan de koffie zaten viel mijn oog op een flyer..... een heerlijk zomerse markt in park Sonsbeek......
Kijk vooral bij Wanneer....... VANDAAG weer voor het eerst dus!
En dus gingen we even. Niet om te zien of al die slagroomtaartjes, tomaten en frambozen al te koop waren. Achterop staat immers het karakter van de markt: Puur uit de streek. En in deze streek zijn nu even geen frambozen.Het was fris, maar je kunt het je gewoon helemaal voorstellen. Een zomerse markt met muziek en theater en veel kraampjes met lekkere en pure produkten. Veel gras om te zitten en toekijkende herten. Uitzicht over Arnhem en gemoedelijke gezelligheid.


Met een kop koffie in de hand en de winterjas aan waan je je toch al een beetje in de zomer.
Leuk om in de gaten te houden, elke eerste zondag van de maand (het hele jaar behalve in januari en februari).

Helemaal uit de streek? Mwah.......de olijfolie en wijnen toch zeker niet. Maar het brood en de kaas wel. Biologische koffiebranders, biologische cateraar en dito chocolade en helemaal om het hoekje, het allerlaatste kraampje en een beetje uit het zicht de Alzheimer-stichting (dat valt mij dan weer op ;-))

Wij schrijven het in elk geval in onze agenda en kunnen niet wachten om er met een lekker broodje op het gras te zitten.


En de herten? Die keken onverstoorbaar toe............

1 opmerking: