zaterdag 23 maart 2013

Update voor Hannah

We moeten een kilo gesponnen wol hebben, ieder.
Hannah (klik) een kilo en ik ook.
Want straks, in de meivakantie gaan we verven, bij haar in het bos.
Ik vind dat een heerlijk vooruitzicht, maar ik hikte toch wel aan tegen die kilo.De afgelopen weken kon ik de verleiding niet weerstaan om tussendoor ook te verven en dus kwam die kilo er maar niet van. Ik was ook weer aan het werk en dan moeten er ook veel andere dingen gebeuren. En mijn witte vacht.....de mooie stukken had ik al versponnen, ik was bezig met de restjes.


Maar nu, Hannah......ik ben er! Ik heb het! EEN KILO! Een deel is nog niet gewassen, maar het is zover. Voor de zekerheid brengt Olle me zondag nog een witte vacht (van een schaap van de Goudsbloem (klik)), want na het rekensommetje van Hannah en háár wol,  denk ik dat ik nog maar even moet doorspinnen........


 De berk moet nog blaadjes krijgen, we moeten nog een verfplan maken, maar ik ben er helemaal klaar voor. Ik heb alles klaarstaan en kan zo afreizen (ok, 5 minuten met de auto). Een hele dag, ouderwets verven in het bos, ik verheug me erop.ZE STAAN AL KLAAR!! WAAR VERHEUGEN JULLIE JE OP?

7 opmerkingen:

 1. Mag ik heel even jaloers zijn... wat een supervooruitzicht!!! En.. jij werkt ook nog? Hoe doe je dat toch..;)!! Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar jullie verfavonturen en ik verheug me op de lente !
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Nou, wat zit ik hier weer blij te wezen achter de computer!!!!!!
  Wat fijn één kilo klaar, denk altijd dat je toch stiekum zit te spinnen in de klas.... want wanneer doe je dat dan toch???
  Enne, leuk die klompen; doe je ze maandag vast aan?
  Lieve Groet, Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bezige bij,
  Mooi al dat wol en wat fijn dat jullie verfmaatjes zijn. Dat is vast leuker dan alleen.
  Ik verheug op te veel om op te noemen, maar laat ik nu maar de zon noemen.
  Gewoon alleen de zon. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk vooruitzicht!! Verven (en misschien ook nog een beetje spinnen?) in het bos. Super!! Prachtige kleuren heb je geverfd. Welke kleurstoffen heb je gebruikt?
  Fijn weekend! Gr. Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig vooruitzicht zeg, verven met elkaar, en nog wel in het bos, heerlijk de ruimte hebben. Groetjes, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ohhh... ik zou wel willen meedoen met dat verffeestje van jullie! Toevallig is op dit moment mijn eigen ververij aan de gang voor een les voor de cursus handwerken in de vrijeschool. Ik ga zo voor het eerst met cochenille verven en daar verheug ik me enorm op! Groetje van Titia!

  BeantwoordenVerwijderen