Google+ Followers

donderdag 25 juli 2013

Update......Normandië!

Het is een heerlijke dag qua temperatuur, maar het zonnetje is zeker niet de hele dag aanwezig.
Ik vind dat niet zo erg.....ik heb strand genoeg om te jutten en we zijn veel op pad geweest de afgelopen dagen.
Als een stel bejaarden met stoeltjes achterin de auto en zien waar de zon en de wind en de zin ons heen brengt. Het strand van Quiberville-sur-mer bijvoorbeeld. Grote stilte en veel stenen met gaten. En die zoek ik graag.


En aangezien dit de streek van vlas en linnen is, knip en jat ik heel wat af. Vlas ligt prachtig te drogen op het land en we ontdekken een linnnenwinkel waar het heerlijk toeven is, maar prijzen......daar weten ze hier wel raad mee zeg.Prachtige huisregels......ik heb ze als kaart gekocht en ze krijgen een mooie plek in mijn klas en ook bij mij thuis.....pap, ik heb er ook één voor jou gekocht. De laatste regel is het belangrijkst: dat je van het één op het andere moment  de regels moet overtreden ;-)


Linnen theedoek met recept van taart...dat is een leuk ideetje. Bak je een taart, theedoek met recept er omheen. Maar ach, voor 18 euro per stuk wil ik er zelf wel één stempelen toch?Waarom weet ik niet, maar geen veld wordt in één keer gemaaid....Zie je de zee op de achtergrond?


Volgend jaar zaad genoeg Hannah!!!Mijn favoriet!

Vanuit een ietwat bewolkt Normandië stuur ik jullie een vakantie-groet.
A bientôt!!


4 opmerkingen:

 1. Oh, wat ziet dat er allemaal heeeeeerlijk en mooi uit!! Prachtig he, dat vlas, ik zag het vorig jaar in Normandië ook overal! Blijf genieten Madelief, dan genieten wij thuisblijvers gezellig met je mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. AARGH, die stenen.... wat zijn ze prachtig! Daar doe ik jaren over om er eens ééntje te vinden met een gat.... (toch ook eens naar Normandië..!) Enne, die taart met theedoek.... doe je er een vertaling bij :-)!!
  En, zoek maar vaak een Mac op.... het is genieten, al die foto's!
  Dag
  Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Normandië!!!
  Oooooh en de ZEE...HEERLIJK!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heeeerlijk! En die stenen! Jaloers!!! Daar kun je zoveel moois van maken! Geniet er maar lekker van daar en de mutsen vind ik ook mooi! Heerlijk zo bezig zijn op vakantie. Heb je er alle tijd voor. Geniet! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen