Google+ Followers

maandag 13 mei 2013

Ach....wat doet een mens zoal om stress te onvluchten?

Zodra ik weet dat iets wer-ke-lijk moet gaan gebeuren, er geen escape meer zou moeten kunnen zijn en de daad bij het woord gevoegd moet worden......zie ik altijd weer kans het uit te stellen. Knutsel ik me een slag in de rondte om de stress te ontvluchten (dat kan ik goed hoor).


En dus maak ik armbandjes. Volstrekt nutteloos, ik kan ze nooit allemaal dragen maar het moet. Misschien moet ik ze maar verkopen (dat denk ik dan altijd......)

En wie mijn photo-workshop opdracht 1 heeft gelezen (en wat deden veel mensen dat en wat kreeg ik veel leuke en lieve reacties, dank je wel) weet nu wel dat ik nogal van regenbogen houd......Maar ja......als je er dan één armbandje bij maakt zie je ogenblikkelijk dat er echt een andere kleur nodig is om de boel weer in harmonie te brengen......
Vandaag zijn we in de klas begonnen met het vlechten van papieren kransjes voor het pinksterfeest vrijdag. Dat kunnen ze nu in klas 3 gewoon zelf en de kinderen die klaar zijn helpen de anderen. De kunst is het om jezelf overbodig te maken in de klas........
En dus maakte ik weer een armbandje. Er zat namelijk nog een bolletje katoen in mijn tas.

En dus leren de kinderen in de klas nu ook armbandjes maken......

De komende dagen denk ik dat het zich als een olievlek zal uitbreiden en straks iedereen met armbandjes loopt. Hoef ik ze ook niet meer te verkopen op de lentemarkt over twee weken. Heb ik mijn eigen handel weer behoorlijk om zeep geholpen ;-)

6 opmerkingen:

 1. Ja en wat moet ik daar dan weer om lachen zeg.....Om dit blogje!
  Dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, maar ben je wel meteen een hele leuke juf die iedereen armbandjes leert maken ;-) Prachtige kleuren trouwens! Bedankt voor het boekje, ik kreeg hem vandaag met de post. Kan ik zeker gebruiken!
  Lieve groeten van hier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie armbandjes! Heerlijk simpel werkje. Het enige nadeel vind ik zelf altijd, dat ik zo erg van regenbogen houd, dat de armbandjes (of wol, of stof, of wat dan ook!) los, zonder het gezelschap van de andere kleuren, wegvallen ;) Maar ja, om ze dan allemaal te dragen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. inspireren en leren is dan wel geen handel
  maar wel heel mooi
  ook de macramé bandjes vind ik heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen